Du förtjänar att ta det lugnt med vetskapen om att säsongens däck är bytta!

Se videon som beskriver hur enkel och smidig tjänsten är. Boka, luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet. 

Stress, svett och brist på tid

Det mobila däckskiftets resa började efter ständig brist på tid för det “tråkiga” däckbytet som måste göras – två gånger om året

Visst känner du igen dig med att pusta så fort tiden för däckskiftet nalkas. “Orkar jag hämta upp däcken från källaren” eller “måste jag stå och köa i verkstaden” är väl yttryck och känslor många av oss bär på. Det bästa med MittDäck är just att du inte behöver tänka så längre – men något som är ännu bättre är att det heller inte kostar mer än hos en verkstad. 

 

Snabbt och enkelt

Att inte göra något åt saken är väl det värsta som kan hända – därför gjorde vi något åt det

I bristen på framförhållning, okunskapen kring väder och vind samt ovissheten om man ska avvara 15 eller 45 minuter på verkstaden gjorde att idén om en kundorienterad webbplats där konsumenten lätt och och snabbt kan boka sitt däckbyte medan man handlar, lagar middag eller tränar, började ta form. Allt är byggt på dina villkor. Enkelt va?

UTVECKLING

Vår ambition är större, enklare och tryggare

Vi är stolta över våra kunder, tjänster och verksamhet. Dock kan vi inte slappna av. Vi vill ständigt förbättra, förenkla och göra dig som konsument tryggare i att anlita oss. Därför –  ge oss feedback och dina bästa idéer på hur vi kan förbättra hemsidan och tjänsterna. Våra kontaktuppgifter hittar du under “kontakt”. 

EFTER UTFÖRD TJÄNST

Du ska vara nöjd – hela vägen

En del verkstäder rekommenderar dig att efterdra muttrarna redan efter 5 mil, andra efter 20 mil och en del säger att det inte är nödvändigt alls. MittDäck skruvar åt muttrarna enligt rekommenderad moment – dock är det stark rekommendation att efterdra muttrarna, man kan använda sig av ett sedvanligt fälgkors. Många fälgar tillverkas nu mera i aluminium, detta tack vare att materialet är mycket lättare än plåt. Man gör även hjulen större för att få en så bra bromseffekt som möjligt. Vi kommer, efter utförd tjänst, kontrollera mönsterdjup, däckkvalitet, förslitningar och utefter resultat rekommendera dig alternativ, så som: inhandla nya eller göra en balansering.

Våra mobila skiftare

Serviceinriktad, lösningsorienterad och ett leende

Ovan tre ord är starka och hörsammade ledord för våra skiftare. De har mycket kunskap, dessutom är de lyhörda för feedback – något vi efterstävar att få av våra kära kunder – allt för att du ska kunna lägga tid på dig själv och verksamheten med vetskapen att säsongens däck är bytta!

Bilal

Däckskiftare

Var ute i god tid, boka redan idag!