Köp- och leveransvillkor

Hos Mittdäck Sweden AB, 559224-8255, har vi som mål att alltid ge professionell och hög service till våra kära kunder – det gäller även våra betalningssätt. Du kan välja att betala när du gör bokningen online eller på plats, efter utförd tjänst. Oavsett vad du väljer, betalar du på ett säkert sätt via Swish eller kort. Dessa villkor tillämpas alla våra tjänster du köper från mittdäck.se

Priser

Alla våra priser inkluderar 25% moms. momsen redovisas i sammanställningen innan bokningen bekräftas. 

Betalning

Betalning av MittDäcks tjänster sker genom Swish eller kortbetalning. Som konsument kan du också välja betala på plats efter att tjänsten utförts med samma betalmedel som tidigare nämnts. Din valda tjänst är tydligt sammanställd i bokningssystemet samt redovisas i kassan innan betalning sker. 

Ångerrätt

För våra tjänster gäller distansavtalslagen och avtal utanför affärslokaler. Din ångerrätt regleras i Lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler och innebär generellt att du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har mottagit eller beställt en tjänst från oss. Rätten att frånträda avtalet om köp görs genom att du lämnar ett meddelande om detta inom denna frist.
Notera att ångerrätten har undantag gällande redan utförda tjänster, detta hänvisas till 11§ i ”Distansavtal utanför affärslokaler”.
Ångerfristen löper ut 14 dagar efter den dag då avtalet ingicks.

Av- och ombokningsregler

Avtal angående MittDäcks däckskiftetjänst och däckförvaringstjänst sker vid bokningstillfället på Mittdäck.se. Varje sådant ingående av avtal efterföljs av en bekräftelse i form av mail och/eller sms som redogör för vad du och MittDäck kommit överens om. Efter att en tjänst blivit bokad måste avbokning eller ombokning ske 24 h innan din bokade tid.
För avbokningar efter dessa tidsangivelser kan MittDäck komma att debitera upp till hela beloppet för de bokade tjänsternas värde. Vid avbokning av tjänster bokade genom
Mittdäck.se efter att den kostnadsfria avbokningstiden gått ut försöker MittDäck i den mån det är möjligt utan att ådra sig faktiska kostnader ge dig kostnadsfri avbokning.

Kundens förpliktelser

När du beställt någon av våra tjänster och fått en bekräftelse i form av mail och/eller sms, ansvarar du för att fordonet står lämpligt till i förhållande till trafik- och arbetssäkerhet samt att fordonet återfinns på den avtalade och förutbestämda platsen och tiden. Fordonet ska befinnas i trafiksäkert skick. I det fall villkoren inte uppfylls, innehar MittDäck rätten att avstå uppdraget. Som konsument ansvarar du för att fordonet återfinns i sådant skick att den beställda tjänsten kan utföras utan försvårande omständigheter och utan risk för skada. I det fall skada uppkommer till följd av försvårande omständigheter eller brister på fordonet tar MittDäck ej något ansvar, du hålls ansvarig till påföljderna.

Avgifter och böter

Fordonets däckskick och utrustning ansvarar du för. MittDäck kommer, vid behov, rekommendera dig till utbyte av slitna eller icke godkända däck.
Du ansvarar för att fordonet har avlagt parkeringsavgift om bilen står på en tidsbelagt parkeringsplats.

MittDäcks användarvillkor
Genom att använda
Mittdäck.se godkänner du Mittdäck Sweden ABs, 559224-8255, villkor såsom de framgår i “Integritetspolicyn”.

 

Vi är här när du behöver oss

Öppettider

Alla dagar: 08.00 -20.00

Mejla oss

info@mittdack.com
Copyright © 2022 MittDäck | Onic Webbyrå