Tjänster

Däckbyte hjulskifte däckhotell däckskifte

I dag erbjuder MittDäck sina tjänster i Göteborg med tillhörande kranskommuner. Oavsett vart i detta område du befinner dig, har du tillgång till våra tjänster. Välj mellan enbart däckskifte, däckskifte med förvaring eller varför inte lyxa till det med våra mest populära tjänst, Komplett – där vi gör hela jobbet – vi förvarar, skiftar, tvättar och förvarar igen till nästa säsong. Boka nu!

 

 

Mobilt däckbyte

Vi tar det ett steg längre! Du bokar tid och plats och vi utför skiftet där och då du önskar. Med oss har vi all utrustning. Luta dig tillbaka med vetskapen att säsongens däckskifte är utfört och klart.  

 

Förvaring

Befrias från att behöva släpa med dig däcken till verkstaden – boka vår tjänst med både skifte och förvaring i ett. Vi tar med oss dina däck till bytet och förvarar de till nästa säsong. Alla däck förvaras på en och samma plats, i vårt lager i Landvetter, östra Göteborg. Skinande!

Kundomdömen

Vill bara tacka för er otroliga service! Har anlitat er tre gånger, och har alltid träffat otroligt serviceminded personal som gör jobbet fort!
Grym tjänst och grym personal!

Tack!

Malin, Torslanda

“Jag är så nöjd, vilket bemötande och leende Bilal hade. Han gjorde jobbet snabbt. Detta skall jag absolut boka till nästa säsong och rekommendera mina vänner och kollegor.” Natasha, Hisings-Backa

“Det här var smidigt. Jag kommer ringa er igen till nästa säsong och rekommendera er till mina nära, tack så mycket för hjälpen.” Lars, Lunden

“Tack för fin service, jag är väldigt nöjd.”

Carolina, Västra Frölunda

“Er tjänst är klockren och killen som var här var grym! Kommer definitivt rekommendera er.”

Sima, Kviberg

“Det var oerhört smidigt att få  hjälp med däckbyte på önskad plats och tid. Detta var helt perfekt, kommer att använda mig av denna tjänst i fortsättningen.”

Anonym kund

“Vilken service killen hade! Helt fantastisk upplevelse. Er ska jag anlita varje säsong hädanefter, wow säger jag bara.”

Mats, Västra Frölunda

“Arbetet gick väldigt snabbt, dessutom hjälpte de mig att bära ut och in alla hjul. Vilken service! Inte nog med det, jag fick mönsterdjupet kontrollerat och däcktrycket justerades på plats.” Albin, Mölndal

“Som egenföretagare är min tid på jobbet viktig, denna tjänst gjorde att jag slapp åka iväg från jobbet. Jag sparade både tid och rygg. Tack!” Isak, Kortedala

“Wow vilken tjänst. Superenkelt att boka och gott om tider. Från att de kom till att de åkte tog det 17 minuter är förvånansvärt snabbt med tanke att det bara är en person och att de gör arbetet på den platsen du anger. Rekommenderas starkt.”

Shahab, Göteborg

“Vill bara tacka för superbra jobb av supertrevlig montör vid bytet av däck på min bil. Så smidigt och enkelt för mig. Varmt tack och vi ses till höst igen.”

Kajsa, Hisings-Backa